VALUTA:

Internationell Märken Skoaffär,2017 Ms skor

Hem >> Frakt & Returer

Frakt & Returer

Notera att i mycket sällsynta fall, eftersom många behov, och leveranstiden för att ta upp till 14 dagar att komma fram.

** VIKTIGT: Orderingången måndag till torsdag kommer att levereras i morgon. Det stängde klockan 12 måndag. Fredag, lördag och söndag från 0:00 till 2 dagar efter födseln klass.

För att komma? Hur är kostnaden för att flytta?

Vi erbjuder en mängd olika leveransalternativ, den lägsta premien kostnad, produktion bevakningstjänst leverans till 10:00 nästa arbetsdag.

Vilka flygbolag erbjuder order?
Vi använder olika bärare, beroende på val.

Kan beställa som skall levereras till en person eller till en annan plats? Ja. Sida kassan måste du installera de extra sjöfart och faktureringsalternativ.

Hur vet jag om jag måste transportera?
Du kommer att få en bekräftelse via e-post när ordern, och sedan lägga en andra e-post för att säkerställa att transport

Vad är politik för återvändande?
Rajagames.se politiska samtalen i 90 dagar m över.

Ett kvitto är för närvarande gratis, som en utredning pågår.

Varorna kan återföras till en transaktionsstorlek eller rygg. Den anger att varan köptes inom 90 dagar från den dag, och är tillbaka till den ursprungliga, kan du berätta försäljning.

Detta innebär att produkten inte är skadad, smutsig eller märkt. Försök sedan det nya vamp och ren mattan och se till att du är nöjd med utseendet och rätt hår. Var också noga med att inte ta bort etiketten eller sälja originalförpackningen tills du säker på att du vill fortsätta med det.

Hur kan jag returnera en produkt?
Gå tillbaka till originalförpackningen i originalförpackningen, inklusive originaldokumentet bekräftelse fakturan eller ordning, klart verkade redo att byta eller returnera storlek. Innan du stänger paketet, kan du skriva ut ditt ordernummer på fakturan. Då måste du returnera ditt objekt i posttjänsten du väljer. Om du väljer en tjänst, se till att du får ett kvitto på din avkastning och hålla eller återbetala din ändring kontrollskala.

Hur lång tid tar det att genomföra retur?
Genom 28 dagar, då han kommer att återvända till storleken på den andel av arbetsprocessen eller återbetalning kommer att krediteras till ditt konto. Vi kommer att behandla återbetalningen så snart som möjligt.

Om du inte får tillbaka pengarna?
Kontrollera att du tar att få en återbetalning och hålla den kommer eller ändra storleken på affären behandlas. Om inga intäkter visar att det uppmanades att inte släppa den förlorade himlen.

Funnit felaktiga eller falska
Vad ska jag göra om jag får något fel, eller om jag har frågor? Först om detta händer, vi är verkligen ledsen! Om en felaktig post levereras till dig, kontakta vår kundtjänst

Back
Inledning 2017 Summer grossist skor. För att ge dig de senaste trenderna inom skor modevisningar och kändisar, har vi den här säsongen viktigt stil. Ms göra en vacker stil efter Sandaletter Strass sandals gelé skor sommar kul tillbaka alla våra fantastiska grossistpriset .